GROEN ONTWERP
Tuinontwerpbureau

Werkwijze

Tijdens het eerste gesprek, dat geheel vrijblijvend en gratis is, luister ik naar uw wensen en bekijk ik de tuin.

Links

Hoveniersbedrijf
Piekobello
Ontwerpen Chelsea

Over mij

Groenontwerp bestaat sinds 2003 en maakt sindsdien veel uiteenlopende ontwerpen. De eigen stijl is vooral modern: stijlvolle bestrating in rechte, maar 'dynamische' lijnen, aangevuld met beplanting die jaarrond een tuin mooi maken.
   
Ik vind het belangrijk, dat de tuin het hele jaar mooi is. Met een juiste mix van vaste planten en (groenblijvende) elementen (bomen, struiken, haag) kunt u elke maand van uw eigen mooie tuin genieten. Stevige planten, makkelijk in de verzorging hebben hierbij mijn voorkeur.
   
Groene vingers zitten in de familie, zo runt mijn moeder in Den Haag een succesvol tuinontwerpbedrijf. Toch deed ik eerst een universitaire opleiding en bleven de groene vingers rusten tot de weekenden: lezen van bladen, bezoeken beurzen en zo nu en dan een ontwerp.
   
Het kon niet uitblijven: een tuinontwerpopleiding volgde alsnog, en voor het opdoen van een heldere, praktische kijk op de belijningen van een tuin, kennis van harde materialen en uitgebreide kennis van beplanting, een complete hoveniersopleiding.
   
Om mijn vakkennis op peil te houden, en (inter)nationale tuintrends te bekijken, bezoek ik met enige regelmaat tuinvakbeurzen, bijvoorbeeld in Londen (Chelsea). Ik lees vakbladen, (consumenten)tuinbladen, tuinbranchebladen, tuinboeken... alles om up-to-date en meer te blijven.
   
Groenontwerp
Kerkstraat 15
7251 BC Vorden
T 0575-842091
M 06-2447 1556
gelukkiggroen@gmail.com

   
Neem vrijblijvend contact op!